Szolgáltatásaim

Masszázs

Hullámmasszázs

A hullámmasszázs, vagy más néven gépi nyirokmasszázs egy olyan kényelmes testkezelő eljárás, aminek folyamán a sejtek közötti salakanyagot a nyirokrendszer serkentésével gyors eltávozásra késztetjük. Ajánlom neked ezt a kezelést önmagában, vagy bármely testszépítő kezelés kiegészítéseként.

2.500 Ft – 20 perc

Reflexológiai talpmasszázs

Tudtad, hogy a talpon keresztül az összes szervünkre jótékony hatást lehet gyakorolni? Ha egészségügyi gondjaid vannak, vagy csak szeretnél ellazulni a stresszes hétköznapok után, gyere el hozzám!

4.200 Ft – 40 perc

Lomi Lomi masszázs

A test és a lélek simogató masszázsa. A masszázsok királynőjeként is emlegetett ősi, tradicionális hawaii masszázs. Segítségével feltölthetőek a test energiakészletei. A hosszú, folyamatos masszázstechnika segít a testnek megszabadulni a régi beidegződésektől.

14.000 Ft – 2 óra vagy több

Aromaterápiás massázs

Nemcsak a testre, hanem a lélekre is jótékony hatással van ez a frissítő, illatos masszázsolajjal végzett kezelés. Többféle illat közül is választhatsz!

6.200 Ft – 60 perc

Stresszűző masszázs

A stressz elsősorban a vállakra nehezedik, és fizikai tüneteket okoz. Ha úgy érzed, túl sok volt a feszültség mostanában, segít rajtad a stresszűző masszázsom!

3.800 Ft – 30 perc

Klasszikus svédmasszázs

A teljes test frissítő masszázsa. Ízületi- és izomfájdalmak, hosszan tartó ülő munka esetén is ezt a kezelést javaslom!

5.500 Ft – 60 perc

Manuális nyirokmasszázs

Időnként detox masszázsként is utalnak erre a technikára, mivel fokozza a nyirok

8.000 Ft – 90 perc

Komplex kezelés

A komplex kezelés magában foglalja a talpak, a lábszár és a hát masszázsát. A teljes szervezetre jótékony hatást gyakorol, egészségügyi problémák esetén is kimondottan javasolt.

5.500 Ft – 60 perc

AromaTouch kezelés

A gyengéd, hatásában mégis erőteljes kezelés során a gondosan összeválogatott, speciális illóolajok segítségével stimuláljuk a test energiaközpontjait, egyensúlyba hozva ezzel szervezetünk azon funkcióit, melyek felfrissüléshez, megújuláshoz vezetnek. Szabadulj meg a stressz okozta fájdalmaktól!

7.600 Ft – 45 perc

Kavitációs kezelés

 

3:1 RF + Kavitáció + Vákuum kezelés

Három az egyben kezelés! Azoknak ajánlom, akik gyors megoldást szeretnének. Minimum 3 alkalom szükséges a jól látható eredményekhez. A rádiófrekvenciás kezeléssel felmelegítjük a sejteket, amik így gyorsabb anyagcserére képesek. A kavitációs kezeléssel így már sokkal hatékonyabban tudjuk a kis zsírsejteket szétroppantani. A végén a vákuumos kezeléssel pedig egy intenzív sejtközötti áramlást hozunk létre, meggyorsítva a salakanyagok kiürülését.

12.700 Ft – 120 perc

Kavitációs + Vákuum kezelés

Ezt azoknak ajánlom, akik nagyobb mennyiségű zsírrétegtől szeretnének megszabadulni, viszonylag gyorsan. Elengedhetetlen a nagy mennyiségű folyadékfogyasztás. A kavitációs zsírbontás hatására a zsírsejtekből kiürülő zsírt a sejtközötti térből a vákuum segítségével gyorsan tudjuk a nyirokkeringésbe vonni, ami ezáltal – a sok folyadék segítségével – könnyen kiürül a szervezetből. Javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását.

8.800 Ft – 90 perc

Rádiófrekvenciás + Vákuum kezelés

Ezzel a kezeléssel felgyorsíthatjuk a méretcsökkenést. A RF kezelés mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A vákuumos kezelés hatására a kiszabadult zsír és salakanyag könnyebben és gyorsabban távozik a sejtközötti térből, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a narancsbőrt, az ödémákat.

7.800 Ft – 90 perc

Ultrahangos kavitációs kezelés

A LipoZero készülékkel végzett kavitációs kezelést elősorban azoknak ajánlom, akik nagyobb mennyiségű zsírréteggel rendelkeznek, amitől szeretnének megszabadulni. A kavitáció a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok hatására a buborékok szétroppannak, és szétfeszítik a zsírsejteket, ami szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

6.800 Ft – 75 perc

Rádiófrekvenciás kezelés (RF)

A LipoZero speciális alakformáló géppel végzett kezelés során a kezelőfejben lévő multipoláris RF eredményesen bontja a zsírt, és egyben a bőr feszesítéséről is gondoskodik. Ezt kiegészítő kezelésekkel – mint a LED vagy a soft lézer – tovább fokozhatunk, ha szükséges.

6.800 Ft – 75 perc

Beszámolók

Ezt éreztétek ti, a kezelések után

Sz. Kriszti

Már három alkalom után látható és érezhető volt a bőröm tónusának javulása. Hihetetlen, hogy a 20 éve fennálló cellulit ilyen rövid idő alatt képes volt változni. A hullámmasszázzsal kiegészítve látványos az eredmény.

N. Nóra

Én a kavitációs és rádiófrekvenciás kezelést próbáltam ki, és már első alkalommal beleszerettem. Olyan eredményt értünk el, hogy alig hittem a szememnek. A bőröm sokkal szebb lett, és centikben is mérhető a változás.

Sz. Gábor

Tudom, férfiak ritkán vesznek igénybe ilyen kezelést, de az UltraTone Testaktivátorral kiváltottam az edzőtermi két órás időtöltést, és itt sokkal hatékonyabb volt az eltöltött 20 perc.

R. Saci

A változó kor hormonális problémákat és hőhullámokat hozott magával. A hullámmasszázs terápiával a nyirokkeringést javítottuk, ami a terápiás olajos kezelést egészítette ki. A változás ég és föld! Komolyan!

Gyere be hozzám

Sikerült választani?